Στον πανέμορφο χώρο του Liris Lounge Bar, στον Άγιο Ανδρέα, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020, η Κοπή Πίτας της Λέσχης μας μετά και τον καθιερωμένο Αγιασμό.

Παρακάτω οι επίσημοι παρευρισκόμενοι καθώς και η ομιλία του Προέδρου του Δ.Σ.  κ.Μιχάλη Αποστολόπουλου,

Παραβρέθηκαν οι:

Αιδεσιμότατοι πατέρες: Πατηρ Βασ. Λαγκαδινός, και  πατήρ Νικολ. Κατσηδήμας
Ο Αξιότιμος Βουλευτής Ηλείας  κ. Δ. Καλαματιανός,  εκπρόσωπος του Βουλευτή κ.Ανδρέα Νικολακόπουλου,  καθώς και χαιρετισμό απέστειλε ο βουλευτής κ. Μιχάλης Κατρίνης και ο πρώην υπουργός κ. Ιωάννης Κουτσούκος.

Ο Αξιότιμος Δήμαρχος Πύργου κ. Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος Δήμου Πύργου: κ Γαβρίλης Λιατσής.

Οι Αντιδήμαρχοι Πύργου: κ. Ιωάννης Αργυρόπουλος,κ. Ιωάννης Παπαδημητρίους, κ. Ανδρέας Βγενόπουλος, κ. Μαρίνης Αχτύπης.

Ο Αντιδήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας : κ. Χάρης Σπηλιόπουλος

Ο Πρόεδρος Επιμελητηρίου Ν. Ηλείας: κ. Νικολούτσος Κώστας και μέλη του Δ.Σ.

Οι πολιτευτές του Νομού Ηλείας: κ. Θεόδωρος Βλαγκούλης, και κα Μαριάννα Σταθοπούλου.

Η Πρόεδρος ΔΕΥΑΠ κα Αλικάκη Τζανέτου Ρούλα.

Ο Αντιπρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου: κ. Νίκος Ψάρρης

Εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης: Πύργου κ. Θεόδωρος Ντοάς, Αρχαίας Ολυμπίας: κ. Δημήτρης Κωσταριάς και κ.  Δημήτρης Δημητρόπουλος,

 Ο Διευθυντής Γραφείου Δημάρχου Πύργου: κ. Γεώργιος Καραστέργιος,

Ο Δασάρχης Πύργου, κ. Λάττα Παναγιώτη με την σύζυγος του κ. Τσάκωνα Αγγελική

Ο Πρόεδρος του  Εμπορικού Συλλόγου Πύργου κ. Ηλίας Ξανθούλης, ο Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Κατακόλου κ. Διονύσιος Μπουλούτας, και ο πρώην πρόεδρος υδραυλικών Ν. Ηλείας: κ. Κώστας Αθανασόπουλος

Ο Πρόεδρος Ξενοδόχων Πύργου: κ. Μάκης Ζαχαρόπουλος

 Πρόεδροι και μέλη των Αθλητικών Ομοσπονδιών- Σωματείων: «ΟΜΑΕ», «ΑΜΟΤΟΕ», «ΑΟΛΜΟ», «Ποδηλατόδρομου», «ΑΣΜΑΝΗ», «Μαραθώνιου Ολυμπίας»

Ο Πρόεδρος του ΕΕΣ Περιφερειακού Τμήματος Πύργου: κ. Παναγιώτης Γεωργόπουλος

Τα Μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Πύργου: κα Κων/να Παπαδοπούλου, κ. Νίκος Χηνόπουλος, και κ. Μάριος Μπακέλλας.

Ο υποθηκοφύλακας Καράτουλα, κ. Ιωάννης Μιχόπουλος.

Αξιότιμοι υποστηρικτές – χορηγοί της ΑΟΛΑΠ

 Και εκπρόσωποι των έντυπων και ηλεκτρονικών ΜΜΕ.

Ο Πρόεδρος αφού καλωσόρισε του παρευρισκομένους ξεκίνησε την ομιλία του:

 

«Φίλοι προσκεκλημένοι, Αθλητές και μέλη της ΑΟΛΑΠ, κυρίες και κύριοι, αγαπητά παιδιά.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΟΛΑΠ,

 Σας καλωσορίζω σε μια ιδιαιτέρως σημαντική για μας συνάντηση, που είναι και η ΠΡΩΤΗ για το έτος 2020.

Ο Αγιασμός και η κοπή της φετινής βασιλόπιτας ήταν μόνο η αφορμή.

Η χρονιά που πέρασε παρότι γενικώς ήταν δύσκολη, νομίζω, ήταν μια γόνιμη χρονιά για το Σωματείο μας, προσπαθώντας μέσω του αθλητικού τουρισμού να προβάλλουμε την όμορφη Ηλεία μας.

Το Δ.Σ., χωρίς περιττές κινήσεις, με τις πρωτοβουλίες που ανέπτυξε και με τη βοήθεια όλων σας, κατάφερε να πραγματοποιήσει της εξής αθλητικές και κοινωνικές εκδηλώσεις:

  • Διοργανώσαμε στις 6-7 Απριλίου 2019, το επετειακό 40ο Ολυμπιακό Ράλλυ , τον 1ο γύρο του 55ου Πανελλήνιου Πρωτάθληματος Ελλάδος,  σε συνδιοργάνωση την Περιφέρεια Δ. Ελλάδος- Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας, την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδος,   τον Δήμο Πύργου, την ΔΗΚΕ Πύργου και τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας. Με τεράστια επιτυχία, με εντυπωσιακό αριθμό 39 συμμετοχών για το έτος 2019, και με άριστη βαθμολογία Πρωταθληματικού Αγώνος από την ΟΜΑΕ και μάλιστα αποτελούσε σημείο σύγκρισης για όλο το πρωτάθλημα, προτρέποντας ο Παρατηρητής του αγώνα στην έκθεσή του τους λοιπούς διοργανωτές του πρωταθλήματος να ακολουθήσουν τα βήματα της ΑΟΛΑΠ, με γνώμονα την αναβάθμιση των αγώνων και την ικανοποίηση των διαγωνιζομένων.
  • Διοργανώσαμε τον καθιερωμένο πλέον στον αθλητικό χάρτη του μοτο σπορ, τον  2ο μεγάλο αγώνα, στην Ηλεία, για το Κύπελλο Χώματος Ελλάδος. Στις 13-14 Οκτωβρίου 2019, το 28ο Ράλλυ Σπρίντ Αμαλιάδος, τον 3ο γύρο του , με συνδιοργάνωση την Περιφέρεια Δ. Ελλάδος, τον Δήμο Ήλιδος, με τεράστια οργανωτική επιτυχία και την μεγάλη ικανοποίηση των συμμετασχόντων, για 5η συνεχόμενη χρονιά.
  • Διοργανώσαμε στα πλαίσια του μαζικού αθλητισμού, που μπορεί ο καθένας ακόμη και με το ΙΧ του να συμμετάσχει σε αγώνα του μοτο σπορ το έπαθλο Δεξιοτεχνιών, με τεράστια επιτυχία σε τρείς Νυχτερινές Δεξιοτεχνίες  το καλοκαίρι του 2019, στην πίστα «Race SP Park” , με 71 συμμετοχές ερασιτεχνών νέων οδηγών, που πολλοί από αυτούς συμμετείχαν για πρώτη φορά σε αγώνες αυτοκινήτου και εκατοντάδες θεατές που τις παρακολούθησαν.
  • Σε ατομικό επίπεδο 34 αθλητές μας συμμετείχαν σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα- Κύπελλα – έπαθλα, κορυφαίες διοργανώσεις που προκήρυξε η Ομοσπονδία και πετύχαμε κορυφαίες διακρίσεις.

Ενδεικτικές του επιπέδου της Οδηγικής Ικανότητος των Αθλητών μας. Αναφέρουμε τους κορυφαίους στην εξάδα κατηγοριών και κλάσεων:

  1)Μπαντούνας Ιωάννης: Δεύτερος Οδηγός Χώματος Ελλάδος του 55ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ελλάδος στην Γενική Κατάταξη, και Πρώτος στην κλάση C2,  σε μία μάχη που κρίθηκε στον τελευταίο αγώνα αντιμετωπίζοντας καλύτερα αυτοκίνητα σε ισχύ από το δικό του.

2) Λαϊνόπουλος Στέλιος: Τέταρτος οδηγός Χώματος Ελλάδος του 55ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ελλάδος στην Γενική Κατάταξη, και Τρίτος στην κλάση C2.

3) Τσαπέκης Δημήτριος: Έκτος  Οδηγός Χώματος Ελλάδος του 55ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ελλάδος στην Γενική Κατάταξη, και δεύτερος στην κλάση C2

4) Κολοτούρος Διονύσιος: Τέταρτος συνοδηγός Χώματος Ελλάδος του 55ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ελλάδος στην Γενική Κατάταξη, και δεύτερος στην κλάση C2.

5) Αγγελόπουλος Αντώνης: Δεύτερος Οδηγός στην κατηγορία F2 και πρώτος κλάσης C6 του 55ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ελλάδος.

6) Δίπλας Χρήστος: Τέταρτος συνοδηγός στην κατηγορία F2 και πρώτος κλάσης C6 του 55ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ελλάδος.

7) Τσετσώνης Ηλίας: Τέταρτος οδηγός στην κλάση C5 55ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ελλάδος.

8)Παπαδόπουλος Τάσος: Τρίτος οδηγός κατηγορίας F2 του Κυπέλλου Ραλλύ Χώματος Ελλάδος, και πρώτος στην κλάση C6.

9) Πετρόπουλος Νικόλαος: Τέταρτος συνοδηγός Γενικής Κατάταξης του Κυπέλλου Ραλλύ Χώματος Ελλάδος, και τρίτος στην κλάση C2.

10)Πανούτσος Θεόδωρος: Δεύτερος συνοδηγός στην κλάση C6 του Κυπέλλου Ραλλύ Χώματος Ελλάδος και έκτος στην κλάση C6 του 55ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ελλάδος.

11)Μοσχόπουλος Νικόλαος: Τέταρτος οδηγός στην κλάση C6 του Κυπέλλου Ραλλύ Χώματος Ελλάδος.

12)Κόγια Γραμματικού Ειρήνη: Τέταρτη συνοδηγός στην κλάση C6 του Κυπέλλου Ραλλύ Χώματος Ελλάδος.

13)Μανέτας Γεώργιος: Πέμπτος Συνοδηγός κλάσης C5 του Κυπέλλου Ραλλύ Χώματος Ελλάδος.

14)Πανούτσος Παναγιώτης: έκτος οδηγός στην κλάση C6 του Κυπέλλου Ραλλύ Χώματος Ελλάδος.

15) Χριστοδουλόπουλος Στέφανος: Πολυνίκης του επάθλου δεξιοτεχνιών της ΑΟΛΑΠ.

Και όλοι οι υπόλοιποι διακρίθηκαν στις κατηγορίες και κλάσης που διαγωνίσθηκαν, ανά την Ελλάδα πετυχαίνοντας θέσεις βαθμολογίας σε κάθε αγώνα.  .

Η Λέσχη μας συμμετείχε σε όλα τα Αθλητικά και Κοινωνικά γεγονότα : στην «βραδιά των Άσσων» Πατρίς Sport, 5ος Ολυμπιακός Μαραθώνιος,  στην Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Πύργου, στο πλαίσιο της  δράση «Lets do it Greece», στον 10ήμερο Παγκόσμιο Αγώνα «Hellas Rally Raid 2019»στο Καρπενήσι, στην «Λευκή Νύχτα» του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου, σε επιμορφωτική-ενημερωτική ημερίδα στο 6ο δημοτικό σχολείο της πόλης μας κ.λ.π.

 Εκτός των προαναφερθέντων είχαμε στην ιστορία της λέσχης μας,  από το Δήμαρχο κ. Γαβρίλη Λιατσή και το δημοτικό συμβούλιο της πόλης Απονομή «Μεταλλίων Διακρίσεων» του Δήμου Πύργου, σύμφωνα με τον κανονισμό μεταλλίων και διακρίσεων (αρθ.6 του Κανονισμού Σήματος Μεταλλίων και Απονομής Τιμητικών Διακρίσεων Δήμου Πύργου):

1) Στον κ.Ιωάννη Μπαντούνα ως ένδειξη τιμής για την ανάδειξή του ως Πρωταθλητής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ 2018

2) Στον κ.Στυλιανό Λαϊνόπουλο ως ένδειξη τιμής για την ανάδειξή του ως Κυπελλούχος χώματος του Πανελλήνιου Κυπέλου Ράλλυ 2018.

3) Στην ΑΟΛΑΠ για την προσφορά της στην ανάδειξη του μηχανοκίνητου αθλητισμού στο Δήμο Πύργου.

Επειδή με τις διακρίσεις που πέτυχαν σε πανελλαδικό επίπεδο προέβαλαν το αθλητικό ιδεώδες και την πόλη του Πύργου από την οποία κατάγονται .

Αυτά πραγματοποιήθηκαν το 2019, και

Το ότι βρισκόμαστε εδώ είναι σημαντικό. Μέσα σ’ αυτές μας  αντίξοες συνθήκες που ζούμε, με  αυτή  την οικονομική κατοχή που βιώνουμε , εμείς εδώ σήμερα  τα αφήσαμε όλα  στην άκρη  γιατί μας συνδέει όλους μας κάτι κοινό. Το ενδιαφέρον για τον αθλητισμό αυτού του τόπου.

Όλοι μας, πιστεύω, είμαστε άτομα με όνειρα και ευαισθησίες. Σε ένα κοινωνικό-πολιτικό περιβάλλον που καταρρέει γύρω μας, μόνο ο αθλητισμός και ο πολιτισμός μπορεί και πρέπει να μείνει αλώβητος, ώστε να μας βοηθήσει να αντέξουμε… την κατάρρευση.

Το νέο πρόγραμμα λοιπόν για το 2020 έχει ως εξής:

1ον)14 Μαρτίου, χοροεσπερίδα με βραβεύσεις των Αθλητών μας.

Εδώ θα κάνω μια πρόσκληση ανοιχτή, προς όλους σας, να παραβρεθείτε για να τους τιμήσετε για τον αγώνα που κάνουν να προβάλλουν και να τιμούν την Ηλεία στο Πανελλήνιο.

2ον)04-05 Απριλίου, ιδιαίτερη στιγμή για φέτος το 41ο Ολυμπιακό Ράλλυ, Πρώτος Αγώνας του 56ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ελλάδος, που πρέπει με όλες τις δυνάμεις να γράψει με χρυσά γράμματα ιστορία.

3ον)Καλοκαίρι 2020, Το 2ο Έπαθλο Νυχτερινών Δεξιοτεχνιών στην πίστα «Race SP Park».

4ον)03-04Οκτωβρίου, το 29ο Ράλλυ Αμαλιάδας, ο 4ος Γύρος του Πανελληνίου Κυπέλλου Χώματος Ελλάδος.

5ον)Στα πλαίσια των κοινωνικών πρωτοβουλιών και της ευαισθητοποίησης που έχει η ΑΟΛΑΠ προτείναμε στην περιφέρεια Δυτ Ελλαδ και το Δήμο Πύργου ένα 4ήμερο συνέδριο-σεμινάριο με θέμα την «Κυκλοφοριακή αγωγή και οδική ασφάλεια», με την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Που να πραγματοποιηθεί στο θεματικό πάρκο «Ξυστρή».

Για το συνέδριο-σεμινάριο θα συνεργαστούμε με την “Smart Drive Ltd” μοναδική εξειδικευμένη εταιρεία στην Νοτιοανατολική  Ευρώπη η οποία αναπτύσσει τεχνογνωσία για την κατασκευή διαδραστικού εξοπλισμού βιωματικής εκπαίδευσης, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΙΜΕΤ/ΕΚΕΤΑ).

Η οποία, σε συνεργασία με την ΑΟΛΑΠ,  θα χρησιμοποιήσει, εκτός  των εξειδικευμένων ομιλητών στον χώρο της οδικής ασφάλειας, οκτώ (8) ώρες ομιλίες την ημέρα( με ενδιάμεσο διάλειμμα μεταξύ πρωινών και απογευματινών γκρουπ για μικρούς και μεγάλους),  τους εθελοντές της ΑΟΛΑΠ,  την συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία (ΕΛΑΣ), το τμήμα Τροχαίας Πύργου, την Πυροσβεστική, τον ΕΕΣ Περιφερειακό Τμήμα Πύργου.

 

Το κινητό κέντρο εκπαίδευσης και αξιολόγησης που περιλαμβάνει:

προσομοιωτή οδήγησης οχημάτων (επιβατικού , φορτηγού/λεωφορείου),

τον εντυπωσιακό προσομοιωτή ανατροπής οχήματος με έξοδο από το δρόμο με ταχύτητα 50 χλμ/ώρα (με ρυθμό περιστροφής πολλών στροφών ανά λεπτό) και

τον προσομοιωτή πρόσκρουσης (ζώνης ασφαλείς) διπλού καθίσματος με μεταβλητή ταχύτητα  πρόσκρουσης.

Έναν προσομοιωτή με 7 μηχανήματα έργου, δύο σταθμούς μέτρησης χρόνου αντίδρασης και συσχέτισης τους με τις αποστάσεις ακινητοποίησης, προσδιορισμού βάρους κατά την σύγκρουση και

Τα  5 γυαλιά προσομοίωσης χρήσης αλκοόλ, φαρμακευτικών και ναρκωτικών ουσιών και κόπωσης.

Επίσης θα εκδοθεί βιβλίο 32 σελίδων, σε 10.000 αντίτυπα, με θέματα την κυκλοφοριακή αγωγή και οδικής ασφάλειας, το οποίο προτεραιότητα  να διανεμηθεί δωρεάν σε όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του νομού μας.

Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΈΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΩΣ ΒΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ.

6ον) Συμμετοχή σε όλες τις αθλητικές και κοινωνικές εκδηλώσεις που θα μας ζητηθεί βοήθεια.

Όλες αυτές οι εκδηλώσεις για να πραγματοποιηθούν, χρειαζόμαστε δίπλα μας συμπαραστάτες μας την Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας, την ΠΕΔ, τους Δήμους  της Ηλείας, την Αστυνομική Διεύθυνση, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το Δασαρχείο, και φυσικά τους υποστηρικτές- χορηγούς μας και όλους εσάς τους πιστούς μας φίλους.

Όλα αυτά για το 2020, ακούγονται ωραία ως πρόγραμμα, αλλά το θέμα που μας πονάει, όλους εμάς, που ασχολούμαστε με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, και εκφράζουμε κάθε αρχή του χρόνου, ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΑΣ,  δικαιούμαστε μετά από 48 χρόνια ιστορίας, να είναι η χρονιά που για το όνειρο θα μπεί επιτέλους το λιθαράκι να ξεκινήσει να γίνει πραγματικότητα.

 Και επειδή στην προεκλογική περίοδο, όλοι οι συνδυασμοί υποσχέθηκαν από την τοπική αυτοδιοίκηση , και περιλαμβανόταν στον προεκλογικό τους  προγραμματισμό, η δημιουργία του αυτοκινητοδρομίου της Ηλείας,  ότι θα είναι το μεγαλύτερο αναπτυξιακό έργο που μπορεί να γίνει στην Ηλεία, ελπίζουμε να ξεκινήσει τώρα η υλοποίηση του….

Επειδή όλοι λέτε ότι: «όλο γκρινιάζω και φωνάζω», ένα δικό μου προσωπικό παράπονο που το βιώνω έντονα τώρα τελευταία… Μετά την ενασχόληση μου για 38 χρόνια με το μηχανοκίνητο αθλητισμό και την ΑΟΛΑΠ, εγώ δεν είμαι πολιτικός να κρύβουμε, ούτε να έχω πολιτικό κόστος θέλω να τονίσω προς κάθε κατεύθυνση και φορέα ότι η ΑΟΛΑΠ δεν είναι ούτε ζήτουλας ούτε επαίτης και ότι προτείνει για οποιαδήποτε εκδήλωση συνδιοργάνωσης στους φορείς της Ηλείας το κάνει μόνο για το καλό του τόπου. Εφαρμόζοντας το μοντέλο του αθλητικού τουρισμού το οποίο το έχει αποδείξει με πράξεις για 48 χρόνια. Δεν είμαστε όλα τα σωματεία ίδια…..

 Μην σας κουράζω άλλο, τελειώνοντας,

Θέλω να ευχηθώ, προσωπικά και εκ μέρους του Δ.Σ, σε όλες και όλους σας χρόνια πολλά, με υγεία και στη νέα χρονιά να ικανοποιηθούν όλες οι προσδοκίες σας.

Σας ευχαριστούμε που τιμάτε σήμερα με την παρουσία σας την εκδήλωσή μας αυτή. Θεωρούμε μεγάλη τιμή την παρουσία σας εδώ.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς της εκδήλωσης:

1)Τον Στάθη Λυρή  για την παραχώρηση αυτού του υπέροχου και φιλόξενου χώρου του .

2) Το Βιοτεχνία Ζαχαροπλαστικής «ΗΛΒΙΖΑΧ» Αφοί Χρονόπουλοι, για τις υπέροχες πίτες της.

3)Τους Αφοί  Λεωνίδα και Σωτήρη  Παναγόπουλο, για την ηχητική κάλυψη.

4)Τα Κατάστηματα Κοσμημάτων:  Αφοί Μάκης και Αλέξης Ρουσόπουλοι, για τα δύο υπέροχα δώρα (γούρι και γυναικείο μεταγιόν).

5) Το κατάστημα Κοσμημάτων-Ωρολογίων- Αξεσουάρ «Εξαρχόπουλος» για το γυναικείο γούρι.

6) Το Ανθοπωλείο «Αφοί Μοσχόπουλοι», για την υπέροχη σύνθεση.

8) Τον Λάμπρο Τσακριλή, για την φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης.

Αλλά και για μια ακόμη φορά, όλους τους χορηγούς που μας στήριξαν όλο το 2019.

 Στο δύσκολο λοιπόν 2020,που ξεκίνησε, ας κρατήσουμε ζωντανή την ΕΛΠΙΔΑ, την ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ, και την διάθεση για ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ.

Εύχομαι σε όλους σας προσωπική Ευτυχία και Καλή Χρονιά.

Σας ευχαριστώ.  »

 

Τυχεροί στα 3 φλουριά από τις 2 βασιλόπιτες:

  1. Μιλτιάδης Βασιλόπουλος
  2. Παναγιώτης Βασιλόπουλος
  3. Αντωνία Μοσχοπούλου