Το Σαββατοκύριακο 18-19 Νοεμβρίου 2017 πραγματοποιείτε ο 5ος και τελευταίος γύρος του Κυπέλλου Χώματος, το Rally Sprint Μολών Λαβέ που διοργανώνει η ΛΑ Σπάρτης.

Μπορεί η υπόθεση κυπελλούχος να έχει κλείσει, με τους Χαλκιά Θέμη-Κόντο Κωνσταντίνο να απουσιάζουν καθώς έχουν εξασφαλίσει την πρωτιά στο Κύπελλο από την Αμαλιάδα, αλλά τα μέτωπα παραμένουν ανοιχτά για την 2η και 3η θέση καθώς και για την κατάκτηση της F2. Οι διεκδικητές δηλώνουν το παρών, έτσι με 36 συμμετοχές σίγουρα θα δούμε δυνατό ανταγωνισμό.

Το Σάββατο 18 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος από 15:00 εώς και τις 17:00 στην επιχείρηση ελαστικών του Γιώργου Γραμματικάκη στη Σπάρτη επί της οδού Ορθίας Αρτέμιδος. Η εκκίνηση θα δωθεί την Κυριακή στις 10:30 το πρωί στη θέση «Ζυγός» στον επαρχιακό δρόμο Καρυών – Άγιος Πέτρος με κατεύθυνση πρός την Βαρβίτσα οπού και τερματίζει η ειδική διαδρομή. Η απονομή των επάθλων θα πραγματοποιηθεί το μεσσημέρι της Κυριακής στην πλατεία των Καρυών.

Ο δικός μας Πανούτσος Παναγιώτης με Toyota Yaris έχει εξασφαλίσει την επικράτηση στην βαθμολογία της C6 και βρίσκεται εναν βαθμό μπροστά στην F2 από τα φαβορί Γιάννη και Βαγγέλη Ακράτο με το Peugeot 208 R2. Με συνοδηγό τον Φώτη Αλεξανδρόπουλο και αριθμό συμμετοχής 29, θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό να διατηρήσουν την πρωτιά απέναντι στους πολύ δυνατούς συνδιασμούς.

Μπροστάριδες για τη Λέσχη μας, οι Λαϊνόπουλος Στέλιος – Παπαδόπουλος Αναστάσιος με το Subaru Impreza της C2/A8 και νούμερο 3 στις πόρτες, θα επιδιώξουν να επαναλάβουν την επιτυχία του 26ου Rally Sprint Αμαλιάδας, κερδίζοντας τον αγώνα, διατηρώντας τις μαθηματικές ελπίδες τους για την κατάκτηση της 3ης θέσης στη βαθμολογία του Κυπέλλου.

Πολυπόθητη επιστροφή στο μπάκετ για τον Θοδωρή Πανούτσο μετά από απουσία μηνών, συνοδηγόντας στην επίσης πολύ δυνατή συμμετοχή του Θοδωρή Τσάκαλου της ΑΛΑ Λαμίας με Toyota Yaris της C6/A5 και αριθμό 30, που έρχεται να αναστατώσει την υπόθεση νίκη.

Οι Αγγελόπουλος Αντώνης – Δίπλας Χρήστος με αριθμό συμμετοχής 31, διψούν για δυνατή επιστροφή μετά και τις ατυχίες που τους έχουν ταλαιπωρήσει με τον κινητήρα του Toyota Yaris της C6/A5. Σίγουρα θα δυσκολέψουν το έργο των διεκδικητών.

 

Συνοδηγό ξαναβλέπουμε τον Ίαν Παπανικολάου, αυτή τη φορά στο «θηριώδες» Toyota Land Cruiser LC90 του Κουτσουμπού Φώτη της ΑΛΑΜ Μεσογαίας στην κατηγορία TZ1 και το νούμερο 36.

Από τη μεριά μας να ευχηθούμε καλό και ασφαλή αγώνα σε όλους τους αγωνιζόμενους και φυσικά στην διοργανώτρια ΛΑΣ.

 

Photo Credit: Αναγνωστόπουλος Κώστος «kanagnost» & PhotoRallyPress

Πίνακας Συμμετοχών

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ-ΜΟΛΩΝ-ΛΑΒΕ-ΤΕΛΙΚΕΣ-2