Καλό ταξίδι Ανδρέα στις ειδικές του ουρανού…
Ο άνθρωπος που έγραψε «χρυσές σελίδες» στη διασκέδαση του Πύργου και της Ηλείας, ο rally man, ο Mr. Reclama, ο Ανδρέας Κομιώτης δεν είναι πια μαζί μας.
«Έφυγε» από τη ζωή νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου 5 Σεπτεμβρίου, χτυπημένος από τον καρκίνο, έχοντας δώσει για μήνες μια επώδυνη μάχη.
Ο «άρχοντας» Ανδρέας Κομιώτης ήταν ο άνθρωπος που δημιούργησε μερικά από τα πιο ιστορικά στέκια της διασκέδασης στον Πύργο και το Κατάκολο.
«Γαλούχησε» γενιές και γενιές στα μαγαζιά του και άφησε εποχή…
Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τη Genesis, την Arena, το Capriccio, το Tango, το Bades in the night… μερικά από τα στέκια που δημιούργησε και οι κάτοικοι αλλά και οι επισκέπτες της περιοχής, έζησαν μεγάλες στιγμές στο χώρο της διασκέδασης.
Ποιος μπορεί να ξεχάσει τη Reclama που συνεχίζει σήμερα η κόρη του Κωνσταντίνα μαζί με τη μητέρα της Αθανασία, τις επιγραφές του που κοσμούν μεγάλες και μικρές επιχειρήσεις της περιοχής, τις καλλιτεχνιές του που από μακριά «φώναζαν» Κομιώτης λόγω του ιδιαίτερου στιλ τους.
Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον Ανδρέα πίσω από το τιμόνι του αγωνιστικού του, συμμετέχοντας σε μικρούς και μεγάλους αγώνες της λέσχης αλλά και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.
Ανδρέα ήσουν ΑΡΧΟΝΤΑΣ σε ότι έκανες πάντα πετυχημένα με το δικό σου ξεχωριστό τρόπο… Έγραψες «χρυσές σελίδες» με ότι κι αν ασχολήθηκες και τώρα ήρθε το τέλος μιας εποχής.
Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά σου, τη σύνοδοιπόρο της ζωή σου, τη σύζυγό του Αθανασία, τις κόρες του Κωνσταντίνα και Αφροδίτη, τα αδέρφια σου.
Η κηδεία του θα γίνει στον Ι.Ν. Αγ. Νικολάου Πύργου στις 6 το απόγευμα της Δευτέρας.