Στον Πρώτο αγώνα του Κυπέλλου Χωμάτινων Ράλλυ, το Rally Sprint Λιβαδειάς, θα λάβουν μέρος οι αθλητές μας, τα αδέρφια Θοδωρής και Παναγιώτης Πανούτσος με το γνωστό Toyota Yaris της κατηγορίας C6 /F2.

Επιστρέφει ο Θοδωρής μετά από την περσινή του απουσία και μάλιστα στη θέση του οδηγού και δηλώνει έτοιμος και διψασμένος για αγώνα. Συνοδηγός ο αδερφός του Παναγιώτης, μετά την περσινή του επιτυχία με την κατάκτηση της C6 και F2 στο ίδιο Κύπελλο.

Ο ανταγωνισμός αναμένεται πολύ δυνατός με πολύ ικανούς συνδιασμούς στην κατηγορία, όπως οι Τσάκαλος-Κοτρωνής της ΑΛΑ Λαμίας και οι πατέρας-υιός Μπαξεβανάκη, Κυπελλούχοι Ελλάδος της C6 με Toyota Yaris αμφότεροι.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί σε μια πολύ όμορφη και ιστορική, από παλιά Ράλλυ Ακρόπολις, διαδρομή, από Ανάληψη προς Καρακόλιθο.

Το Σάββατο 3/3/18 και ώρες 14:00 – 17:00 θα πραγματοποιηθεί ο Τεχνικός και Διοικητικός Έλεγχος στο Καφέ «Κούρος» και στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί η Πανηγυρική Εκκίνηση στην Πλατεία της Λιβαδειάς.

Την Κυριακή 4/3/18, το Service Park θα βρίσκετε στο Καφέ «Κούρος» και η εκκίνηση του πρώτου αυτοκινήτου από το χωριό Ανάληψη θα γίνει στις 10:00.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλό αγώνα σε όλους τους αγωνιζόμενους και την οργάνωση της ΑΛΦΑΛ.

Η αφίσα του Αγώνα:

Photo Credit: Hunter Action Photography