Ένας πολύ όμορφος αγώνας, με ανταγωνισμό, μέσα στο ωράριο του ακριβώς και με τον κόσμο στο βουνό στις θέσεις του σε ασφαλή σημεία!

 

Νικητές αναδείχθηκαν οι δικοί μας Λαϊνόπουλος Στέλιος – Παπαδόπουλος Αναστάστιος, με Subaru Impreza GT της C2/A8.
Οι Κυπελλούχοι χώματος πλέον για το 2017 Χαλκιάς Θέμης – Κόντος Κωνσταντίνος με το Mitsubishi EVO X στην δεύτερη θέση.
Tρίτοι γενικής και 1οι F2 και C5 οι ταχύτατοι Ακράτος Γιάννης – Ακράτος Βαγγέλης με το πανέμορφο νέο Peugeot 208 R2.

 

Την πρώτη του νίκη στην C6 και την 2η θέση στην F2 κατάφερε το πλήρωμα της λέσχης μας των Καραγκούνη Ηλία – Κωνσταντόπουλου Φώτη. Ο νεαρός μας οδηγός με Toyota Starlet σίγουρα θα πρωταγωνιστήσει από την επόμενη χρονιά.

Μια άτυχη στιγμή για τους Πανούτσο Παναγιώτη-Αλεξανδρόπουλο Φώτη δεν τους επέτρεψε να διεκδικήσουν τη νίκη στη κατηγορία τους. Όμως παρέμειναν ζωντανοί στη μάχη της F2 για το Κύπελλο με την 3η θέση F2 και την 2η στην C6.

Οι Αγγελόπουλος Αντώνης – Δίπλας Χρήστος δεν κατάφεραν δυστυχώς να βρεθούν στην ράμπα της εκκίνησης μετά από επιπλοκές με την επισκευή του Toyota Yaris. Οδήγησε όμως ο Αγγελόπουλος ως πλοηγός του αγώνα με το «0»  στο Subaru Impreza του Τσαπέκη Δημήτρη του ΑΣΜΑ Ηλείας και ευχαριστήθηκε την διαδρομή.

Μας είχε λείψει και ο Μοσχόπουλος Νίκος με συνοδηγό τον νέο μας αθλητή Μανέτα Γιώργο. Με την 3η θέση στην C6 και 4η στην F2 ολοκλήρωσαν τον αγώνα τους και τους περιμένουμε τη νέα σαιζόν ακόμα πιο δυνατούς.

Ο αθλητής μας Παπανικολάου Ίαν, άλλαξε ρόλους με τον συνοδηγό του Κυπριανού Γιώργο του ΑΣΣΟΑΑ και έκατσε εκείνος στο δεξί μπάκετ για δεύτερη φορά φέτος. Συμμετείχαν στην κατηγορία ΤΖ1 ή αλλιώς των «τζιπ» αλλά προβλήματα με το KIA Sportage δεν τους επέτρεψαν να διεκδικήσουν την νίκη αν και χάρηκαν τον αγώνα ιδιαίτερα.

Τι κρατάμε; Τα χαμόγελα από όλα τα πληρώματα, ακόμα κι εκείνα που δυστυχώς εγκατέλειψαν. Για αυτούς γίνονται όλα.
Οι μάχες κράτησαν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα.
Θα είναι χαρά μας να σας ξαναδούμε όλους στον επόμενο αγώνα μας, το Ολυμπιακό Ράλλυ του 2018.
Οι καιροί αλλάζουν. Σκοπός είναι να προχωρήσουμε, όλοι μαζί ανεξαιρέτως και να εξελιχθούμε. Γι’αυτό σας ακούμε και πράτουμε αναλόγως, με προοπτική τον επόμενο χρόνο όλα να είναι ακόμα καλύτερα.

Ευχαριστούμε όλους τους αγωνιζόμενους και φυσικά όσους συντέλεσαν στο να πραγματοποιηθεί αυτός ο αγώνας.

Photo Credits: Αναγνωστόπουλος Κώστας «kanagnost»

Γενική Κατάταξη Αγώνα (Όλες οι κατηγορίες)

https://www.ewrc-results.com/final/44571-rally-sprint-amaliadas-2017/

 

Τελική Κατάταξη «C»