32 πληρώματα θα εκκινήσουν στο 30ό Ράλλυ Σπριντ Γραίκα την Κυριακή 19 Νοεμβρίου. Το απόγευμα του Σαββάτου 18 Νοεμβρίου, έλαβε χώρα στην Κρέσταινα ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος των αυτοκινήτων. Διοργανωτής του αγώνα είναι το αθλητικό Σωματείο Αγωνιστική Ολυμπιακή Λέσχη Αυτοκινήτου Πύργου (ΑΟΛΑΠ) και θεσμικοί υποστηρικτές είναι ο Δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεσταίνων και ο Δήμος Ζαχάρω. Ο αγώνας έχει την υποστήριξη του Συλλόγου Φιλοπροόδων Κρεσταίνων και του Δασικού Συνεταιρισμού Γραίκα.


Οι αγωνιζόμενοι δήλωσαν ενθουσιασμένοι με τη νέα Ειδική Διαδρομή, η οποία χρησιμοποιείται για πρώτη φορά με αυτή τη χάραξη σε αγώνα ράλλυ και ετοιμάζονται να ριχτούν στη μάχη με το χρόνο στον τέταρτο και τελευταίο αγώνα του φετινού Κυπέλλου Ράλλυ Χώματος. Το 30ό Ράλλυ Σπριντ Γραίκα αποτελείται από την ειδική διαδρομή, «Γραίκα», μήκους 12,2 χιλιομέτρων, η οποία θα διεξαχθεί τρεις φορές. Το συνολικό μήκος των αγωνιστικών χιλιομέτρων ανέρχεται στα 36,60 χλμ, ενώ το συνολικό μήκος αγώνα είναι 118,17 χλμ.
Την Κυριακή ο αγώνας θα εκκινήσει από το Service Park στις 09:20 και ο τερματισμός θα λάβει χώρα στην Πλατεία Κρεσταίνων στις 15:40. Το park ferme του αγώνα θα φιλοξενηθεί στο Δημοτικό Πάρκινγκ Κρεσταίνων.

Η Αγωνιστική Ολυμπιακή Λέσχη Αυτοκινήτου Πύργου (ΑΟΛΑΠ) εύχεται καλή επιτυχία και καλό τερματισμό σε όλα τα πληρώματα.

Ζωντανά Αποτελέσματα: www.infomega.gr/live

Δείτε το Ωράριο Εκκίνησης εδώ

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας της ΑΟΛΑΠ