Η 1η Νυχτερινή Δεξιοτεχνία έρχεται και αναμένεται να είναι εντυπωσιακή. Την παράσταση θα κλέψουν σίγουρα οι διαγωνιζόμενοι, που μας έρχονται από διάφορα μέρη της Ελλάδας, μέχρι κι από την Κρήτη και τους ευχαριστούμε θερμά. Επιπλέον θα απολαύσουμε όλοι το θέαμα από τα πυροτεχνήματα της Andrikakis Fireworks που θα κάνουν τη νύχτα μέρα στον πανέμορφο χώρο της πίστας Race SP Park. Παράλληλα θα παρακολουθήσουμε τις εντυπωσιακές χορευτικές επιδείξεις της Ακαδημίας Αθλητικού Χορού, Dance Life Steps, που ομορφαίνει ακόμα περισσότερο κάθε εκδήλωση της Λέσχης μας.

Θα διατεθούν επίσης λαχνοί από τους οποίους θα δοθούν πάνω από 100 δώρα, ευγενική χορηγία των καταστημάτων της περιοχής μας.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και να κατεβάσετε τον Συμπληρωματικό Κανονισμό καθώς και την αφίσα της 1ης Νυχτερινής Δεξιοτεχνίας με όλους τους χορηγούς της εκδήλωσης. Χωρίς αυτούς δε θα μπορούσαμε να απολαύσουμε το θέαμα αυτό που περιμένουμε. Τους ευχαριστούμε μέσα από τη καρδιά μας για την συνεχή στήριξη σε όλες μας τις διοργανώσεις.

Συμπληρωματικός Κανονισμός – 1η Νυχτερινή Δεξιοτεχνία

ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ Α3