ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
  1. Μεταγραφική Περίοδος Αθλητών 2023
  2. Αποστολή Προτάσεων για συζήτηση στη ΓΣ της ΟΜΑΕ
  3. 29ο Ράλλυ Σπριντ Πύργου 2022 – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 3
  4. 29ο Ράλλυ Σπριντ Πύργου – Δελτίο Τύπου Νο 2
  5. 29ο Ράλλυ Σπριντ Πύργου 2022 – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Νο 1

Media – 41o Ολυμπιακό Ράλλυ

Όλες οι πληροφορίες για τα ΜΜΕ που αφορούν τον αγώνα

Δελτίο Τύπου Νο.1

Αίτηση Διαπίστευσης ΜΜΕ pdf

Αίτηση Διαπίστευσης ΜΜΕ word

Το Αθλητικό Σωματείο ¨Αγωνιστική Ολυμπιακή Λέσχη Αυτοκινήτου Πύργου¨ ενόψει του 41ου Ολυμπιακού Ράλλυ που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 17 & 18 Οκτωβρίου, ενημερώνει τους Φωτογράφους, εκπροσώπους των ΜΜΕ, Τηλεοπτικές παραγωγές πως όσοι επιθυμούν να δια πιστευτούν για τον εν λόγω αγώνα, καλούνται να αποστείλουν το αίτημά τους, στη σχετική φόρμα που ακολουθεί, στην ηλεκτρονική διεύθυνση aolapyrgou@gmail.com το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020.

Οι Φωτογράφοι, εκπρόσωποι των ΜΜΕ, Τηλεοπτικές παραγωγές που θα ενημερωθούν ότι έχει εκδοθεί η διαπίστευση στο όνομά τους, θα μπορούν να τις παραλάβουν το Σάββατο 17 Οκτωβρίου στην γραμματεία του τεχνικού ελέγχου στο Πάρκο ΣΠΚ στον Πύργο.

Διαπιστεύσεις θα δοθούν μετά τον τεχνικό έλεγχο, μετά από συνεννόηση για το σημείο παραλαβής.

 

Η ΑΟΛΑΠ ενημερώνει όλους τους εμπλεκομένους ότι για να εισέλθουν στους χώρους όπου απαιτείται διαπίστευση θα πρέπει να έχουν μαζί τους ταυτότητα ΟΜΑΕ που να πιστοποιεί ότι είναι εκείνοι που αναγράφονται επάνω στην διαπίστευση.

 ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Όλοι πρέπει να τηρούν όλα τα μέτρα υγιεινής (μάσκες, θερμομέτρηση, απολύμανση χεριών στην είσοδο κ.τ.λ.) καθώς και την απόσταση των 2μ. από τους γύρω τους.

  • Ο αριθμός των φωτογράφων πρέπει να είναι ο ελάχιστος δυνατός, ενώ θα ισχύει το μέτρο «ένας (1) φωτογράφος ανά μέσο» και ο συνολικός αριθμός τους δε δύναται να ξεπερνά τους δέκα πέντε (15) φωτογράφους.
  • Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (ΜΜΕ) με μέγιστο αριθμό τα δέκα (10) άτομα.
  • Όλες οι εργασίες των τηλεοπτικών συνεργείων, οφείλουν να έχουν ολοκληρωθεί δύο (2) ώρες πριν την έναρξη του αγώνα. Το προσωπικό των συνεργείων, από αυτό το χρονικό σημείο και έπειτα, θα πρέπει να είναι στη θέση εργασίας του αποφεύγοντας την άσκοπη μετακίνηση.

Όλοι οφείλουν να συμμορφώνονται άμεσα στις υποδείξεις των κριτών και των υπευθύνων της Οργάνωσης. Όσοι δεν στείλουν αίτηση, δεν θα λάβουν διαπίστευση ατόμου καθώς και διαπίστευση αυτοκινήτου ή γιλέκο (press-tabard). Η διαπίστευση είναι τυπική αλλά ταυτόχρονα και ουσιαστική.

 Αίτηση Διαπίστευσης: Συμπληρώστε με προσοχή τα παρακάτω στοιχεία της φόρμας. Τα υποβαλλόμενα στοιχεία που αποτελούν προσωπικά δεδομένα, χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την διαπίστευσή σας στο 41ο Ολυμπιακό Ράλλυ και δεν κοινοποιούνται για κανέναν λόγο σε τρίτους.

 Όροι Διαπίστευσης: Για να διαπιστευτείτε ως Δημοσιογράφοι και να παραστείτε στον συγκεκριμένο αγώνα αυτοκινήτου, πρέπει απαραιτήτως να έχετε στην κατοχή σας την δημοσιογραφική ταυτότητα της ΟΜΑΕ. Κανένα αθλητικό σωματείο δεν δικαιούται να διαπιστεύει αυτοβούλως δημοσιογράφους για τις διοργανώσεις του, εάν πρωτίστως αυτοί δεν έχουν δια πιστευτεί στο Γραφείο Τύπου στην ΟΜΑΕ.

Η χρήση DRONES είναι αυστηρά απαγορευμένη για λόγους ασφάλειας.