| 29 συμμετοχές στο 19o Rally Sprint |
|
kostaspl@protinews.gr
Με 29 συμμετοχές θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο το 19ο Ράλι Σπριντ που διοργανώνει η ΑΟΛΑΠ στην ειδική διαδρομή της Κάμενας. Από τα 29 πληρώματα, τα 17 είναι ηλειακά (τα 12 ανήκουν στην ΑΟΛΑΠ) και ο συναγωνισμός αναμένεται έντονος. Το 19ο Ράλι Σπριντ προσμετρά στο Κύπελλο Χωμάτινων Σπριντ και είναι ουσιαστικά ο δεύτερος γύρος του θεσμού, αφού τρεις αγώνες έχουν αναβληθεί. Ο αγώνας θα εκκινήσει στις 10 το πρωί της Κυριακής, ενώ το απόγευμα του Σαββάτου (4.30μ.μ.-7.30μ.μ.) θα πραγματοποιηθεί ο τεχνικός έλεγχος στις εγκαταστάσεις του Ι.ΚΤΕΟ ΙΟΝΙΚΗ στη Συντριάδα. Το service park θα βρίσκεται στο νέο κομμάτι της Ε.Ο. Αρχ. Ολυμπίας – Τρίπολης κοντά στο χωριό Λιναριά.
Μ. Αποστολόπουλος: «Πιστεύουμε σε ένα επιτυχημένο αγώνα» Χθες στο Ι.ΚΤΕΟ ΙΟΝΙΚΗ πραγματοποιήθηκε συνέντευξη Τύπου από τους διοργανωτές, τον πρόεδρο της ΑΟΛΑΠ, Μιχάλη Αποστολόπουλο, τον αντιδήμαρχο Αρχ. Ολυμπίας, Γιάννη Λεβεντρούρη και τον τεχνικό προϊστάμενο του Ι.ΚΤΕΟ, Γιώργο Κανελλόπουλο, οι οποίοι κάλεσαν τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού να δώσουν το «παρών» στην Κάμενα και να παρακολουθήσουν τον αγώνα τηρώντας τους κανόνες ασφαλείας. Πρώτος το λόγο πήρε ο πρόεδρος της ΑΟΛΑΠ, Μιχάλης Αποστολόπουλος, ο οποίος τόνισε τα εξής: «Το 19ο Ράλι Σπριντ αποτελεί τον 5ο γύρο του Κυπέλλου Χωμάτινων Σπριντ και ουσιαστικά είναι ο δεύτερος αγώνας, αφού τρεις έχουν αναβληθεί. Οι συμμετοχές είναι 29 και η ΑΟΛΑΠ είναι ικανοποιημένη από τον αριθμό, αφού οι οικονομική κρίση έχει χτυπήσει και το αγωνιστικό αυτοκίνητο. Πιστεύουμε σε έναν επιτυχημένο αγώνα και σε αυτό πρέπει να συμβάλλουν όλοι. Θέλω να ευχαριστήσω την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση και το Δήμο Αρχ. Ολυμπίας που είναι αρωγοί στην προσπάθειά μας και ειδικά τον αντιδήμαρχο Αρχ. Ολυμπίας, Γιάννη Λεβεντούρη, αφού ό,τι έχουμε ζητήσει είναι δίπλα μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Ι.ΚΤΕΟ ΙΟΝΙΚΗ που μας φιλοξενεί πάντα και είναι ο μεγάλος μας χορηγός. Στις εγκαταστάσεις του θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο ο διοικητικός και τεχνικός έλεγχος και περιμένουμε τον κόσμο να θαυμάσει από κοντά τα αγωνιστικά αυτοκίνητα. Ευχαριστούμε και τη Skoda-Citroen Γ. Αλεξανδρόπουλος, όπως και τις άλλες επιχειρήσεις που είναι χορηγοί μας. Η διαδρομή θα κλείσει μιάμιση ώρα νωρίτερα, στις 8.30 το πρωί της Κυριακής και οι θεατές πρέπει να υπακούουν στις υποδείξεις των κριτών, γιατί προέχει η ασφάλεια. Να προσέξουν τα αναμμένα τσιγάρα και να μη γεμίσει η περιοχή σκουπίδια. Ένα καλό σημείο για να παρακολουθήσει κανείς τον αγώνα είναι στο 6ο χιλιόμετρο της ειδικής. Στο Λάλα στρίβουμε δεξιά προς Νεμούτα και μετά ξανά δεξιά σε μια αποθήκη οικοδομικών υλικών».
Γ. Λεβεντούρης: «Ευχαριστούμε την ΑΟΛΑΠ» Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο αντιδήμαρχος Αρχ. Ολυμπίας, Γιάννης Λεβεντούρης, ο οποίος ανέφερε τα εξής: «Να ευχηθώ επιτυχία στο έργο του Μιχάλη Αποστολόπουλου, ως γενικού γραμματέα της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδας. Σαν εκπρόσωπος της Αρχ. Ολυμπίας ευχαριστούμε την ΑΟΛΑΠ για την επιλογή της Αρχ. Ολυμπίας για τη διεξαγωγή του αγώνα. Είμαστε έτοιμοι να υποδεχθούμε τον κόσμο. Η πρόσβαση στην ειδική μπορεί να γίνει και από τη Μουριά. Καλωσορίζουμε τα πληρώματα και τους θεατές και ας είμαστε προσεχτικοί την Κυριακή, λόγω καύσωνα». Τέλος ο τεχνικός προϊστάμενος του Ι. ΚΤΕΟ ΙΟΝΙΚΗ, Γιώργος Κανελλόπουλος τόνισε: «Το Ι.ΚΤΕΟ ΙΟΝΙΚΗ πρωτοστατεί στους αγώνες αυτοκινήτου και παραχωρεί για άλλη μια φορά τις εγκαταστάσεις του για τον τεχνικό έλεγχο, το προσεχές Σάββατο. Καλούμε τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού στο Ι.ΚΤΕΟ, για να θαυμάσουν τα αγωνιστικά αυτοκίνητα και ευχόμαστε καλή επιτυχία στον αγώνα».
Αναδημοσίευση από την εφημερίδα "Πρώτη της Ηλείας" |

