Αρχική Σελίδα
http://www.aolap.gr/jaolap/content/view/270/38/
Ηλειακός θρίαμβος στο Scramble Καϊάφα

 

karanasisΠρωτιές για Καρανάση, Βαγγελάκο, Παπασωτηρίου - Τρίτος ο Κοντολέτας στη Β3

Του Κώστα Πλιάγκου

Η πρεμιέρα του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Scramble, την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στον Καϊάφα, σημαδεύτηκε από Ηλειακό θρίαμβο. Τέσσερις από τους εννέα Ηλείους αναβάτες που πήραν μέρος στον αγώνα, ανέβηκαν στο βάθρο, έχοντας εξαιρετική παρουσία. Ο Αλέκος Καρανάσης πήρε με χαρακτηριστική ευκολία την 1η θέση στην κατηγορία Α2, αφήνοντας δεύτερο τον Δημόπουλο και τρίτο τον Κόλλια. Ο Παναγιώτης Δίπλας από τον Πύργο τερμάτισε έκτος. Στην κατηγορία Β3, ο Δημήτρης Βαγγελάκος από το Βαρθολομιό, έστω και δύσκολα, πήρε την καρό σημαία, με διαφορά τριών δευτερολέπτων από τον Ηλιόπουλο, ο οποίος κατέλαβε τη δεύτερη θέση. Τη μεγάλη έκπληξη έκανε ο Δημήτρης Κοντολέτας από τη Ζαχάρω. Ο 15χρονος αναβάτης πήρε την τρίτη θέση, αφήνοντας πίσω του μεγάλα ονόματα των αγώνων μοτοσικλέτας. Οι επίσης Ηλείοι Θανάσης Αυγέρης, Γιώργος Μπούσδας κατέλαβαν την τέταρτη και πέμπτη θέση αντίστοιχα ενώ ο Λεωνίδας Χαραλαμπόπουλος τερμάτισε έβδομος. Ηλειακή πρωτιά όμως, είχαμε και στη κατηγορία Β5. Ο Σωτήρης Παπασωτηρίου από την Αρχαία Ολυμπία, κατέκτησε την 1η θέση, αφήνοντος δεύτερο τον Τενεσέτζη και τρίτο τον Ανδριόπουλο. Έτσι, συμπληρώθηκε το καρέ των Ηλείων αναβατών που ανέβηκαν στο βάθρο.

Εγκατέλειψε ο Νινιός

aponomi_vaggelakos-kontoletas Κατά τα άλλα, στην κατηγορία Α1, νικητής ήταν ο Βλάσης Κόρκας, με δεύτερο τον Γιώργο Τζαχρίστα και τρίτο τον Θοδωρή Ζερβό ενώ στη Β4 επικράτησε ο Παναγιώτης Κουζής. Την πρώτη τριάδα συμπλήρωσαν οι Νεκτάριος Παπαβασιλείου, Γιώργος Τούσης με τον Δημήτρη Κεραμιδά να τερματίζει στην 4η θέση και τον ηθοποιό Γιώργο Νινιό να εγκαταλείπει στον 4ο γύρο. Όσο για τον… δικό μας, Νίκο Τσάγκλα, τερμάτισε στην τελευταία θέση της κατηγορίας.

Τιμήθηκε ο Μπούσδας

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Μπούσδας βραβεύτηκε από τον Δημήτρη Κεραμίδα, promoter αγώνων μοτοσικλέτας, για την εξαιρετική παρουσία και την ανάδειξή του ως καλύτερος Έλληνας αναβάτης, που αγωνίστηκε στον αγώνα Scramble του Τουκέ της Γαλλίας. Τέλος, άξια λόγου είναι η άρτια διοργάνωση του χθεσινού αγώνα από πλευράς ΑΟΛΑΠ αλλά και η παρουσία 1000 περίπου θεατών. Αν μάλιστα οι καιρικές συνθήκες ήταν καλύτερες, ο αγώνας θα προσέλκυε περισσότερους φίλους της μοτοσικλέτας.

Φωτογραφίες: Λάμπρος Τσακριλής

Αναδημοσίευση από την εφημερίδα "Πρώτη"

 

22-rally-sprint

 

η aolap στο

facebook-logo.jpg

Who's Online
Έχουμε 41 επισκέπτες online

created by @mac.com
2006