Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι αθλητές της Λέσχης μας στο 39ο Ολυμπιακό Ράλλυ, 1ο αγώνα του 54ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους!

Ένας αγώνας που τα είχα όλα, ζέστη, σκόνη, κούραση, θέαμα. Ο Γιάννης Μπαντούνας απ΄ότι φαίνεται θέλει να ξεκινήσει ένα σερί νικών και κατάφερε να κερδίσει τον αγώνα με τον Κώστα Σούκουλη της ΑΛΑ Κορινθίας στο πλευρό του. Με το Mitsubishi EVO VI, προσέφερε θέαμα και ταχύτατα περάσματα, ενθουσιάζοντας όλους τους παρευρισκόμενους. Έχτισε τη διαφορά του καθόλη τη διάρκεια του αγώνα και τελικά βγήκε νικητής.

Στέλιος Λαϊνόπουλος-Τάσος Παπαδόπουλος, με το πανέμορφο Subaru Impreza 555, βρέθηκαν στη τρίτη θέση της γενικής, αντιμετωπίζοντας παράλληλα πρόβλημα με τα φρένα του αυτοκινήτου. Αυτό δεν τους εμπόδισε όπως φαίνεται, να παραμείνουν ανταγωνιστικοί και να συμπληρώσουν το βάθρο των νικητών, κάνοντας το 1-3 για την ΑΟΛΑΠ.

Μεγάλος άτυχος της Λέσχης μας, ο Ντίνος Τζέμος με συνοδηγό τον Δημήτρη Σαϊνη της ΑΛΑ. Μια δύσκολη στιγμή στην πρώτη κιόλας Ειδική Διαδρομή του Αγώνα, τον Δούκα Ι, τους έριξε πίσω στη κατάταξη. Στις επόμενες ειδικές πραγματοποίησαν χρόνους έκπληξη, όντας στην κορυφαία τριάδα του αγώνα. Σίγουρα περιμένουμε τί θα κάνει σε επόμενους αγώνες καθώς βλέπουμε μια τρομερή εξέλιξη στον οδηγό.

Ακολούθησε στη 4η Θέση της Γενικής με Subaru Impreza WRX STi ο Γιάννης Ζούνης του ΑΣΜΑ με συνοδηγό την δική μας Ελένη Βλαχαντώνη, που τη βλέπουμε ήρεμη έξω από το μπάκετ, αλλά μέσα στον αγώνα βάζει σε σειρά τα πράγματα. Οδήγησαν γρήγορα και αποτελεσματικά καταφέρνοντας έτσι το αποτέλεσμα αυτό.

Δημήτρης Τσαπέκης-Φώτης Αλεξανδρόπουλος με ίδιο αυτοκίνητο, έφεραν το αποτέλεσμα που επιθυμούσαν, τερματίζοντας τον αγώνα στην 5η θέση της Γενικής, απροβλημάτιστα, μετά από την μεγάλη αποχή του οδηγού. Δείξανε καλά δείγματα συνεργασίας, καθώς ήταν και η πρώτη φορά που συνεργάστηκε το πλήρωμα και αναμένουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα σε επόμενο αγώνα. 

Το δίδυμο φωτιά, Αντώνης Αγγελόπουλος-Χρήστος Δίπλας, εντυπωσίασαν για μια ακόμα φορά με τους απίστευτους χρόνους τους τερμάτισαν στην 8η Θέση της Γενικής, 2η Θέση στην F2 και 1η Θέση στην C6 με το «μικρό-μεγάλο» Toyota Yaris τους, μπροστά κι από πολύ δυνατότερους συνδιασμούς. Είναι γνωστή η ταχύτητα τους αλλά δεν παύουν να εκπλήσουν κάθε φορά με τη σταθερότητα τους στον καταιγιστικό ρυθμό τους. 

Ανδρέας Κομιώτης-Ανάργυρος Λυμπέρης, στην πρώτη εμφάνιση του συνοδηγού, ήρθαν στην 12η Θέση της Γενικής, αποφεύγοντας τα προβλήματα και τις κακοτοπιές, τερματίζοντας ως Κύριοι όπως πάντα. Είναι τιμή μας η συμμετοχή του Ανδρέα, με τη προσφορά του τόσα χρόνια στη Λέσχη μας.

Ο νεαρός μας οδηγός, Ηλίας Καραγκούνης, με συνοδηγό τον έμπειρο Φώτη Κωνσταντόπουλο, κάθε φορά βελτιώνεται και το δείχνει. Εντυπωσίασε με τα περάσματα του με το Toyota Starlet και δείχνει να αυξάνει τη ταχύτητα αγώνα με τον αγώνα. Η 2η Θέση στην C6 σε έναν τόσο απαιτητικό αγώνα δείχνει ωριμότητα και αποτελεσματικότητα. 

Με την πανέμορφη Lancia Delta Integrale, μετά από χρόνια απουσίας για τον οδηγό Γιάννη Αθανασόπουλο και συνοδηγό των Χρήστο Λυμπερόπουλο, κατάφεραν να τερματίσουν παρά τις όποιες αντιξοότητες αντιμετώπισαν. Προσέφεραν θέαμα και ήχο από άλλες εποχές και θέλουμε πολύ να δούμε στον επόμενο αγώνα την πραγματική δυναμική τους απροβλημάτιστα.

Ο Βασίλης Δρούβας του ΑΣΜΑ στον πρώτο του αγώνα και συνοδηγό τον δικό μας «παγκόσμιο» Νίκο Πετρόπουλο έκανε έναν συντηρητικό αγώνα με το Subaru Impreza WRX STi προσπαθώντας να βρεί τα πατήματα του.

Ο Στάθης Δρίβαλος του ΑΣΜΑ Ν.Ηλείας με το εντυπωσιακό FIAT 131 Abarth και συνοδηγό τον δικό μας Διονύση Χριστόπουλο, δυστυχώς δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την προσπάθεια τους μετά απο πρόβλημα με το αυτοκίνητο.

Ένας επιτυχημένος αγώνας από όλες τις απόψεις, με ενθουσιασμένους αγωνιζόμενους, θεατές και δημοσιογραφους έλαβε τέλος. Η σκόνη έκατσε πλέον και σας περιμένουμε για το επετειακό 40ο Ολυμπιακό Ράλλυ του 2019.

 

Photo Credits:

Hunter Action Photography

Photo Rally Press